Alarmsystemen
 Slotenmaker Hove  thumbnail

Slotenmaker Hove

Published May 19, 23
4 min read

Zo Beveilig Je Jouw Woning Tegen Inbraken - Test Aankoop

Als uw slot niet echt op slot is, dan is het openen van een deur met een bankpasje of creditcard net zo makkelijk als in de film. Draai het deurslot dicht, om dit te voorkomen en plaats een inbraakbeveiliging deur strip. Er past dan geen pasje meer tussen de deur en het slot.

Sluit daarom als u het huis verlaat altijd deuren en ramen. Ja, ook die op de 2e verdieping. Vergeet ook niet Bovenlichten en wc-raampjes, u staat ervan versteld hoe weinig ruimte een inbreker nodig heeft om binnen te komen. Het komt steeds vaker voor dat mensen zich naar binnen proberen te babbelen.Laat iemand alleen binnen als u zeker weet wie het is - asap slotenmaker. Inbrekers zullen altijd kiezen voor het makkelijkste huis om in te breken. Mochten ze het idee hebben dat uw huis een haast onneembare vesting is, dan kiezen ze waarschijnlijk voor een ander huis. Uiteindelijk kan een inbreker overal inbreken, maar we kunnen ze het wel zo moeilijk mogelijk maken.Niemand wil vastgelegd worden terwijl hij een misdaad begaat. De camera’s van tegenwoordig zijn van hoge kwaliteit en hebben zelfs de mogelijkheid tot persoonsherkenning en nummerplaatherkenning. Zorg daarbij altijd dat deuren en ramen gesloten zijn en op slot (asap slotenmaker). Vergeet ook niet om het tuinhek of poort op slot te doen.

Laat het slot beslag vervangen als dit beschadigd of verouderd is en wanneer nodig kunt u het cilinderslot vervangen of een nieuw slot laten plaatsen. Nog even een korte checklist voor inbraakbeveiliging en inbraakpreventie Ramen en deuren op slot en de sleutel eruit - asap slotenmaker. Slot beslag vervangen als dit verouderd is.Cilinderslot vervangen als dit verouderd is. Plaats een beveiligingscamera. Plaats een inbraakbeveiliging deur strip. Zorg voor licht rondom het huis, bijvoorbeeld met een bewegingssensor. Leg geen sleutels onder een deurmat of bloempot. Zorg dat er binnen ’s avonds licht brand, eventueel met een tijdschakelaar. Zorg dat als u niet thuis bent iemand regelmatig de post opruimt.

Rolluiken - William Huls

Bewaar ladders in een afgesloten ruimte zoals een garage of schuur. Bewaar kostbaarheden uit het zicht en wanneer mogelijk in een kluis. Doe poorten, garagedeuren en tuinhekken ook op slot. Veel mensen willen het liefste niet te veel uitgeven aan hun inbraakbeveiliging. Maar inbraakpreventie is een investering die u uiteindelijk veel kosten en kopzorgen kunnen besparen.

Daarbij is de emotionele impact van een inbraak vaak enorm en kan de angst lang blijven hangen. Neem dus het zekere voor het onzekere en beveilig uw huis tegen inbraak. Neem contact met ons op om erachter te komen hoe u uw huis het beste kunt beschermen. Secure Locks is actief in Vlaanderen en Nederland - asap slotenmaker.

Slotenmaker De Vos -Geraardsbergen/Lierde

Elleboogstraat 62, 9570 Lierde
09 237 91 81
Klik hier voor meer info

Heeft een bedrijf in de straat te maken gehad met inbraak? Is er bij jouw pand ingebroken? Of wil je dat juist voorkomen? Inbraak geeft een onveilig gevoel. Of er nu thuis is ingebroken, of in je bedrijfspand. asap slotenmaker. Het beste is natuurlijk om inbraak te voorkomen. Maar hoe doe je dat precies? Er zijn allerlei systemen die zorgen voor inbraakbeveiliging voor bedrijven en inbraakbeveiliging voor je huis.

Zonder enige vorm van inbraakbeveiliging ben je een makkelijke prooi voor inbrekers. Meestal verdiepen mensen zich pas ná een inbraak in goede beveiliging, en dan is het helaas al te laat. asap slotenmaker. Zorg er daarom voor dat je inbrekers voor bent. Inbrekers winnen als jij een steek laat vallen. Je vergeet één keer het raam dicht te doen als je weggaat, en de volgende werkdag sta je voor een vervelende verrassing.

In de eerste plaats is het zaak dat je de basisregels voor inbraakpreventie kent. Bovendien kun je een beveiligingssysteem inschakelen. Zo’n digitale oplossing houdt de boel in de gaten en zorgt ervoor dat inbrekers niet ongestoord hun gang kunnen gaan - asap slotenmaker. Wij vertellen je met welke installaties je inbraak het beste kunt voorkomen, zowel thuis als in je bedrijfspand.

Wij noemen eerst twee basismaatregelen, daarna twee digitale systemen. 1. Hang- en sluitwerk2. Buitenverlichting 1. Camera’s2. Alarminstallaties Je kunt nog zoveel camera’s rond je pand hebben hangen, als je geen fatsoenlijk slot op je deur hebt, kan het het alsnog misgaan. Goed hang- en sluitwerk is de basis van inbraakpreventie.

10 Tips Om Inbrekers Af Te Schrikken - Hb Bewaking B.v.

Dit is makkelijker open te breken dan nieuwere sloten. Met het SKG-keurmerk kun je zien of je sloten aan de juiste kwaliteitseisen voldoen. Hoe meer sterren, hoe beter je slot bestand is tegen inbraak:– Eén ster betekent dat dit slot op zichzelf niet genoeg inbraakwerend is. Hier moet dus een extra slot bij. asap slotenmaker.– Een slot met twee sterren kan een inbreker in ieder geval 3 minuten buiten de deur houden– Een driesterren-slot houdt een inbreker ten minste 5 minuten buiten.

Latest Posts

Compleet Alarmsysteem Woning

Published Jan 15, 24
7 min read